Westlands Sinterklaasfeest

Westlands Sinterklaasfeest

Alle kinderen kijken met spanning en verlangen uit naar de goede sint en vertellen hun klasgenootjes over al de cadeautjes en het snoepgoed die zij op pakjesavond van de sint hebben gekregen.

Sommige kinderen kunnen aan deze verhalen niet meedoen, er is thuis zo goed als niets te besteden en kunnen daarom het sinterklaasfeest niet meevieren.

Voor het Westlands Sinterklaasfeest hebben zich inmiddels 160 kinderen aangemeld. Dat zijn er meer dan voorgaande jaren. Het feest wordt georganiseerd door Westlands Sinterklaasfeest,  Lentiz dalton mavo/het groene lyceum en Kiwanis Westland en is speciaal voor kinderen van gezinnen die aangesloten zijn bij de voedselbank.

Voor het eerst is de Westlandse organisatie zelfstandig en zijn er dus ook eigen financiën nodig om de cadeautjes in te kopen. Daarvoor heeft Kiwanis Westland een crowdfundings-actie opgezet waar nu eenderde van het benodigde bedrag is ingezameld. 

Ondertussen werken leerlingen en docenten van  Lentiz dalton mavo/het groene lyceum aan de organisatie en aankleding van het feest dat op woensdag 29 november zal plaatsvinden. Er is een spelletjescircuit met de gele kruidnotenrace en schoenenmemory. Aan het eind van de middag leest Sinterklaas voor uit het grote boek en worden de cadeautjes uitgedeeld.

U kunt ons helpen! 

Doneer hier!

Georganiseerd door: Westlands Sinterklaasfeest, Voedselbank Westland,  Lentiz dalton mavo/het groene lyceum en Kiwanis Westland

Deel deze post